Onil implanta Wifi pública sota el projecte europeu WiFi4EU

L’Ajuntament de Onil ha implantat la xarxa de Wifi pública dins del projecte europeu WiFi4EU, amb el qual la ciutadania es pot connectar lliurement a una xarxa pública i gratuïta.

Aquest projecte està emmarcat dins del Programa europeu que dota a cada poble i cada ciutat d’Europa d’accés sense fil gratuït a internet entorn dels principals centres de la vida pública.

Un dels principals objectius de la Comissió Europea al crear en programa WiFi4EU, era el que qualsevol ciutadà, pogués beneficiar-se d’una xarxa wifi pública, gratuïta, i sobretot segura. Un requeriment també que han de complir aquestes xarxes, és el de no recopilar cap dada personal dels usuaris. Aquests per accedir al seu ús, només han d’acceptar les condicions d’ús, i seleccionar el botó d’accedir a la xarxa. Aquesta autentificació té una durada de 24h. En cap cas, has d’introduir el correu o el telèfon mòbil per tal que t’enviïn un codi d’accés.

Així doncs, les úniques dades recopilades per aquest servei és el nombre de connexions que hi ha a cada punt d’accés.

La implantació d’aquesta xarxa de wifi als espais interiors i exteriors s’ha pogut dur a terme gràcies a Telnet.

Telnet explica que “estem treballant i així seguirem per a aconseguir que la ciutadania tingui opcions d’accés lliure i segur a internet, sigui quina sigui la seva localització. Estem ja dissenyant la següent fase per ampliar els punts wifi a més pobles i ciutats de tota Europa“.

A més, cal recordar que tots els equipaments municipals tenen connexió wifi les 24 hores.

Telnet ha instal.lat 17 punts WiFi4EU a Onil. Pots gaudir del servei a l’Ajuntament, al Centre Cultural, al Parc Félix Rodriguez de la Fuente, al Centre de Salut, al Parc dels Reis Mags, al Poliesportiu, al Museu de la Nina, al Palau, a Plaça Espanya, a la Plaça Major, al Parc Balcó de la Foia i al Parc Botànic Cavanilles .

Ús podeu connectar a la xarxa accedint des de els vostres dispositius mòbils a la xarxa wifi WiFi4EU.