Telnet s’ha adjudicat un contracte amb la Diputació de Tarragona

La tecnològica Telnet s’ha adjudicat un contracte amb la Diputació de Tarragona al qual brindarà suport per al desenvolupament i el manteniment dels seus sistemes de xarxa corporatius. Inclou el desenvolupament de nous sistemes i el manteniment dels existents per “assegurar que la xarxa de la Diputació de Tarragona siguin eficients i efectives tant ara com en el futur”, segons explica Telnet.

Victor Mut, Director Comercial de Telnet, ressalta que abordaran aquest “innovador projecte”, que està destinat a aconseguir “l’excel·lència operativa” dels sistemes de xarxa corporatius de la Diputació de Tarragona “utilitzant tota l’experiència i el coneixement de el nostre equip altament especialitzat. Els resultats que s’obtinguin aquí tindran”, assegura, “un impacte positiu”.