Núvol Privat Telnet

Núvol Privat Telnet, és una eina completa orientada a empreses i particulars, la funció de les quals és, actuar com un servidor d’emmagatzematge al núvol de fotos, dades, arxius. I molt més! Està desenvolupat amb l’objectiu d’oferir rendibilitat i productivitat a empreses, encara que el seu ús és completament útil per a particulars. Per això permet una gran personalització a través de la instal·lació de apps o mòduls, que permet ampliar funcionalitats més completes, segons les necessitats.

El Núvol Privat Telnet és una solució IT que afavoreix les empreses, no només per a la millora de processos d’organització interns, sinó per recopilar tota la informació en un únic lloc, gestionar projectes i tasques, millorar la comunicació tant interna com externa amb clients i proveïdors, així com per a integracions amb correu electrònic o sistema de treball en línia.

PRODUCTIVITAT

Núvol Privat Telnet és una plataforma d’allotjament de fitxers i dades segura, l’accés del qual és permès des de fora dels límits de l’empresa, és a dir, tindràs accés a la documentació, fitxers, podràs compartir, col·laborar i comunicar-te amb la resta de membres tant si estàs a l’oficina o fora d’aquesta, cosa que permet millorar la productivitat, la comunicació interna i els processos de treball.

SUPERVISIÓ I SEGURETAT

Protecció, control i supervisió de les dades i la comunicació de l’empresa són part dels grans avantatges del Núvol Privat Telnet. Servidors d’allotjament privat, confidencial i sense filtracions de metadades. Garantia del compliment dels requisits comercials i legals GDPR.

COMUNITAT

Beneficia’t d’un sistema al núvol els objectius del qual busquen la creació i el desenvolupament de comunitats. Gaudeix daquest servidor d’allotjament que dóna suport a les empreses.

Per què triar el Núvol Privat Telnet?

  • Últimes mesures de seguretat i sistema d’encriptació per garantir la privadesa.
  • Accés en temps real des de qualsevol dispositiu i lloc. Possibilitat de treballar sense connexió a Internet i sincronitzar un cop s’obté l’accés, a la xarxa a través de les aplicacions per a escriptori per a Windows, Mac i Linux.
  • Dissenyat seguint les lleis i polítiques de privadesa, encriptació, tractament de dades, capacitats de gestió i auditoria d’usuaris. Compleix la nova GDPR.
  • Sistema d’enviament i recepció de fitxers de manera segura i privada. Possibilitat d’enviament de fitxers protegits per contrasenya. Possibilitat de rebre notificacions al telèfon o escriptori.
  • Control total per a l’administrador: Estat i rendiment del Núvol Privat Telnet, registres d’activitat d’usuaris, gestió de permisos per usuari i rols… Facilita la gestió d’empreses!
  • Disponibilitat d’Apps mòbils per a Android i iOS i sistemes d’escriptori per a Windows, Mac i Linux, per sincronitzar i compartir fitxers de manera segura a través d’una connexió encriptada.

ADAPTAT A TOT TIPUS DE NECESSITATS I EMPRESES

¡El Núvol Privat Telnet es compromet a proporcionar tecnologia, que s’ajusti perfectament a la teva organització!

EMPRESES DE SALUT

El Núvol Privat Telnet proporciona la major seguretat per a la informació de salut protegida.

SERVEIS FINANCERS

El Núvol Privat Telnet ofereix confidencialitat, seguretat i compliment.

EDUCACIÓ

El Núvol Privat Telnet té característiques úniques per a institucions acadèmiques i de recerca.

PUBLICITAT I MITJANS

El Núvol Privat Telnet, proporciona una col·laboració fàcil i eficient en arxius de grans dimensions.

ADVOCATS I NOTARIES

El Núvol Privat Telnet assegura als teus clients que els seus documents es mantenen 100% confidencials.

EL NÚVOL ESTÀ AL NOSTRE ADN.

CONTACTA’NS I PROVA EL NÚVOL PRIVAT TELNET