Directori d’empreses Vulka

Telnet s’adhereix al directori d’empreses més gran d’Espanya, Vulka.

Vulka és una empresa d’Internet, que desenvolupa i promociona aplicacions mòbils i llocs sobre directoris socials i cercadors en línia (projectes Big Data) enfocats a desenvolupar i millorar el contingut disponible a la xarxa.

Vulka.es és un cercador d’empreses locals a Espanya llançat el març de 2009. Va ser una de les primeres empreses que es va classificar a Espanya amb funcions de gamificació, on les posicions als llistats es basen en la col·laboració i les valoracions dels usuaris.

Cada any més de 10 milions de visitants espanyols busquen empreses o professionals a Vulka, per la qual cosa es tracta d’un excel·lent lloc promocional gratuït per a qualsevol negoci interessat a millorar la seva visibilitat en línia.