Projecte WCG Cluster TITANS Catalonia

Telnet s’uneix al projecte World Community Grid per ajudar a la investigació de malalties, desastres naturals, problemes mediambientals, entre d’altres. El Cluster TITANS Catalonia executa càlculs computacionals, cada càlcul computacional que Telnet realitzi, proporciona als científics informació crítica que accelera el ritme de la investigació.

El Cluster TITANS Catalonia ja forma part de la xarxa distribuïda computacional més gran del món. La computació distribuïda és un model per resoldre problemes de computació massiva utilitzant un gran nombre d´ordinadors organitzats en clústers incrustats en una infraestructura de telecomunicacions distribuïda.

Pandèmies obertes – COVID-19

Els científics de Scripps Research estan utilitzant el Cluster TITANS Catalonia de Telnet per ajudar a cercar tractaments potencials per a la COVID-19 i per crear eines de codi obert per ajudar a abordar futures pandèmies de manera ràpida i precoç.

Smash Childhood Cancer

Des del 2009, World Community Grid forma part de la lluita contra el càncer infantil. Aquest projecte continua aquest treball ampliant la recerca de millors tractaments a més tipus de càncer infantil.

Ajuda a aturar la tuberculosi

La tuberculosi va matar 1,5 milions de persones el 2014, convertint-la en una de les malalties més mortals del món. Telnet ajuda els investigadors a aprendre més sobre aquesta malaltia i com superar-la.

Cartografia de marcadors de càncer

Mapping Cancer Markers té com a objectiu identificar marcadors químics associats a diversos tipus de càncer. Això ajudarà els investigadors a detectar el càncer abans i dissenyar una atenció més personalitzada del càncer.

Vols participar al nostre clúster? Uneix-te!