Kit Digital

QUÈ ÉS EL PROGRAMA KIT DIGITAL?

Un programa adreçat a pimes i autònoms, del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital que us acompanya en el vostre procés de transformació digital. Per que gràcies a la tecnologia puguis evolucionar i millorar el teu negoci. Com? Amb ajuts econòmics que et permeten accedir a un gran catàleg de solucions digitals i agents digitalitzadors que t’ofereixen aquests serveis. Només has d’escollir les que millor s’adaptin a les necessitats de la teva empresa.

QUÈ T’OFEREIX?

Un bo digital amb una quantia econòmica perquè la administris escollint una o diverses solucions digitals de les ofertes pels agents digitalitzadors que desenvolupin els serveis del catàleg:

LLOC WEB
COMERÇ ELECTRÒNIC
GESTIÓ DE XARXES SOCIALS
GESTIÓ DE CLIENTS
INTELIGÈNCIA EMPRESARIAL I ANALÍTICA

SERVEIS I EINES D’OFICINA VIRTUAL
GESTIÓ PROCESOS
FACTURA ELECTRÒNICA
COMUNICACIONS SEGURES
CIBERSEGURETAT ONLINE

QUINS PASSOS HAS DE SEGUIR?

  • Registra’t a www.acelerapyme.es i completa el test d’autodiagnòstic. D’aquesta manera, sabrem quin nivell de digitalització té la teva empresa per poder ajudar-te millor i recomanar-te serveis ajustats a les teves necessitats.
  • Consulta el catàleg de solucions digitals, on podràs escollir-ne una o diverses de les que ofereix Telnet. Les que millor s’adaptin a necessitats del teu negoci.
  • Demana l’ajuda Kit Digital a la seu electrònica de Red.es (sede.red.gob.es). Completa tots els passos del formulari.
  • Truca’ns al 977 22 22 13 o envia’ns un correu a info@telnetsis.com, t’ajudarem en tot el procés!

ÉS EL TEU MOMENT,

UNEIX-TE AL CANVI DIGITAL!